top of page
  • Writer's pictureluxeoverhemden1

Waarom zou u Profuomo polo, strijkvrij en gebreid overhemd bij Luxeoverhemden.nl kopen?

De polo's met lange en korte mouwen van Profuomo zijn comfortabel en tijdloos en dus geschikt voor elke gelegenheid. De elegantie van poloshirts maakt het mogelijk om ze naar festivals te dragen, en door het comfort wil je ze ook in je vrije tijd dragen. Het Profuomo-poloshirt kan worden gecombineerd met chino's en Profuomo-sneakers voor een comfortabele en verzorgde look. Poloshirts met lange en korte mouwen zijn ook geweldig om te dragen onder truien, coltruien en overhemden voor de perfecte gelaagde look. Ons Profuomo polo shirt is ontworpen voor mannen die houden van comfort en stijl.




Zowel het poloshirt met lange mouwen als het poloshirt met korte mouwen kunnen voor elke gelegenheid worden gedragen omdat ze er stijlvol uitzien en van hoge kwaliteit zijn. Deze polo met korte mouwen van Profuomo is gemaakt van zacht katoen. De collectie poloshirts met korte mouwen bevat ook items gemaakt van stretchkatoenmixen voor maximaal comfort. Profuomo biedt ook een collectie poloshirts met lange mouwen aan. De profuomo polo collectie met lange mouwen omvat poloshirts in verschillende kleuren zoals beige, grijs, groen, wit en zwart. Poloshirts met lange mouwen, gemaakt van katoen of merinowol, zijn perfect voor koele zomer- en herfstavonden.


Wat maakt het strijkvrije overhemd uniek?


Aan de andere kant hoeft een strijkvrij overhemd niet te worden gestreken en hoeft het thuis niet of nauwelijks te worden gestreken voor een frisse uitstraling. Als je je strijkvrije overhemden wast en strijkt, is het nog beter bij de wasserette. Bij vrijetijdskleding gedurende de werkdag zult u merken dat het overhemd relatief onveranderd is, behalve de scharnierpunten zoals de binnenkant van de elleboog. Onze strijkvrije overhemden zijn gemaakt van synthetische of natuurlijke materialen waaronder katoen.

Strijkvrije overhemden van goede kwaliteit zijn gedeeltelijk gemaakt van katoen en maken gebruik van productieprocessen die kreuken minimaliseren. Dit kan met extra darts. Bel ons vandaag nog als u strijkvrije kleding nodig heeft bij u op locatie. strijkvrije overhemden zullen een hogere anti-rimpelwerking hebben dan een anti-rimpeloverhemd. Voor niet-strijkbare overhemden moeten sommige kreukvrije stoffen na het wassen worden gestreken of geperst om er schoon en professioneel uit te zien. Door de behandelmethode blijft je shirt de hele dag scherper dan zonder de behandeling.


Waarom Profuomo gebreid overhemd kopen?


Profuomo staat synoniem voor tijdloos comfort: eigentijdse herenkleding gemaakt op duurzame wijze. Het is een eigentijds modemerk voor echte mannen die waarde hechten aan kwaliteit en genieten van het leven. Tijdloos comfort kenmerkt hun overtuigingen en vormt de kern van de kleding die ze creëren comfortabele kleding geschikt voor werk en vrije tijd. Profuomo knitted shirt met Premium Fabrics en innovatieve high-tech garens worden met de grootste zorg, vakmanschap en oog voor detail in hun collecties verwerkt.

Deze jumpsuit is nu verkrijgbaar in een prachtige profuomo gebreide top. Ontdek het beste van twee werelden: stijl en comfort, gecombineerd in één geweldig overhemd. Hierdoor is het overhemd goed te combineren met chino's en casual jeans. profuomo gebreide overhemden zijn waar mogelijk gemaakt van duurzaam katoen. Het Better Cotton Initiative bestaat om de wereldwijde katoenproductie voor katoenboeren en de omgeving waarin katoen gedijt te verbeteren, evenals een betere toekomst voor de industrie. Dit maakt het product duurzamer.


Waarom zou u bij ons kopen?


Luxeoverhemden.nl is continu op zoek naar de laatste trends. Luxeoverhemden.nl controleert alle details van een item, zoals kleur, kraagtype, manchetten, stof etc. Hierdoor staan we sterk in de markt en draag je gegarandeerd een ongeëvenaard stuk. We hebben overhemden, stropdassen, sweaters en polo's in onze winkel voor elke stijl en smaak. Onze productlijn is uitermate geschikt voor uw zakelijke gelegenheden, maar zeker ook voor uw vakantie of feestelijke gelegenheden.

Bij Luxeoverhemden heb je veel voordelen, zoals gratis verzending - gratis retourneren - bedenk je binnen 14 dagen - gratis achteraf betalen of je kiest ervoor eerst te betalen via iDeal, PayPal, Creditcard aanvragen, Mister Cach, Direct e-Banking. Dit zijn slechts enkele van de voordelen die wij onze klanten bieden. Het belangrijkste is dat u als klant tevreden bent met uw aankoop. Bekijk ook onze Facebook-, Twitter- of Instagram-pagina en laat een bericht achter

4 views0 comments
bottom of page